Rymans massage

0793 34 82 42 

Det här är massage
Massage är ett steg som du kan ta i riktning mot ett hälsosammare liv. Massage för kroppen är som när du går till frisören för håret. Du behöver inte göra något! Kroppen får vila och musklerna blir mjukare, kroppen kommer kännas lättare och du kommer känna dig mer avslappnad. Detta leder bland annat till att du får det lättare att sova.

Ta kontakt med en massageterapeut ifall du har ont i muskler, spända muskler, trötta muskler eller ömhet. Massage är perfekt för dessa åtkommor. Om dina muskler är spända av att sitta vid en dator hela dagen, träna m m, då är det bra att gå till en massageterapeut. Massage hjälper dig att minska stressen och får dina muskler att slappna av, för att när du är stressen så biter du ihop käkarna och trycker upp axlarna. Detta gör att knutarna som du redan har blir ännu fler och större. Ofta så sker det en kedjereaktion från den plats där knuten sitter till andra delar av kroppen och gör så att du får problem även där. Med hjälp av olika metoder så behandlar jag de utsatta områdena för att släppa på knutar och mjuka upp muskulaturen. Tänk på att en av orsakerna till att du har problem i ländryggen spända eller försvagade glutens maximus, hamstrings, psoas och IT- banden. Så tänk på att stretcha dessa ofta om du ska sitta hela dagen!

Här har du en liten lista över en del av många fördelar som du kan få av massage:

Motverkar träningsverk för idrottare- bättrar på återhämtningen.
Äta mat- kan bättra på matsmältningen.
Sömnen- hjälpen kroppen att slappna av.
Mjukar upp- en stel kropp som bara sitter och jobbar eller utför samma rörelse blir stel.
Den stress som finns idag- att en för stund bara ligga ner och ta det lugnt.

Företagsmassage

Rymans massage motiverar och ger råd hur man kan sköta om kroppen på enkla sätt. Förebygger och behandlar trötta muskler Mitt uppdrag är att öka välbefinnandet på er arbetsplatsgenom förebyggande massage på jobbet. Massage hjälper till att behandla muskelspänningar, muskelförkortningar och muskelknutar. Samtidig som du får en mjukare och längre muskulatur, blir du lugnare mentalt och får stressen att släppa. Tillsammans med ensidiga arbetsrörelser är stress boven till låsningar i kroppens leder och muskler.

Det ända du behöver är ett rum. Resten ordnar jag!

I företagsmassage ingår massör, bänk, musik och alla tillbehör. Med massage så får du

·       En investering i din personal i form av friskare och motiverad personal vilket leder till lönsammare företag

·       Motivera din personal och gör din arbetsplats till en attraktiv plats att jobba på

·       Personalen förstår den egna kroppens signaler bättre och därmed tänker mer på hur de sitter/står i arbetet.